dissabte, de maig 07, 2005

FestaFIB 2005

Ahir va ser la FestaFIB, o el que és el mateix, la festa de la Facultat d'Informàtica de Barcelona. És una festa una míca atípica (pels que no han estudiat allà considerada "cutre" i pels que ho hem fet, considerada entranyable). No té res a veure amb la macro festa que és la Telecogresca, és molt més petita i es celebra durant tot el dia (i fins les 3 de la nit) al mateix campus Nord de la UPC. Les coses van més o menys així:

Pel matí els estudiants (i professors, treballadors, ...) poden llogar una parcel·la a l'aparcament de sorra del campus i fer allà el seu menjar: La gent sol fer paella, però no hi ha cap mena d'obligació. Evidentment, el menjar va acompanyat de les dosis de beguda que la gent consideri necessària (que casualment sempre sol ser elevat).

Després de dinar, per la tarda, la gent recull les paradetes i la festa es traslada cap a la plaça de la facultat. Allà es monta un escenari i hi ha el típic karaoke i l'actuació d'algun grup més tard. Per sopar es pot comprar alguna cosa (entrepans) i després hi ha una discoteca mòbil.

Com deia abans, per la gent externa a la facultat, la festa no sol tenir massa interès, però pels membres (o ex-membres en el meu cas) fa gràcia anar-hi, perque saps que és un dia que et podràs retrobar amb gent que li havies perdut la pista durant més o menys temps. Jo per exemple vaig veure al Pau i a la Montse a l'hora de dinar, que ja feia un temps que no els veia (sobretot a la Montse).

Per la tarda vaig trobar a molta més gent: el Tino, el Jordi, el Jesús, el Jorge, el Carlos, la Suri, el Raul, la Marta, el Juan Carlos... segur que em deixo algú més, que no se senti ofés. Tots ells són ex-companys d'estudis i com us comentava, va ser divertit trobar-los, perque organitzar un sopar per reunir tota aquesta gent és com bastant difícil... crec que l'únic cop que més o menys ho aconseguim és al Nadal.

Total, un altre any més, una altra festaFIB més... sembla que va ser ahir quan estàvem al Nexus amb uns licors d'herbes i un pedal important a la 1 del migdia... Aviam si em passen algunes fotografies de l'event i les pujo en un proper missatge.

1 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Buena explicación de la fiesta, estuvo muy bien y como dices aprovechamos para ver a la gente.
Recuerdos.

10:33 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home