dissabte, de desembre 10, 2005

Software lliure

Un dels primers articles que vaig escriure a aquest weblog parlava de que m'agradaria col·laborar a projectes de software lliure. En el temps que ha passat entre aquest article i avui crec que ho hauré intentat i tornar a deixar uns 10 cops :P, però finalment, fa uns dies vaig aconseguir aportar el meu granet de sorra...

En realitat només vaig arreglar un petit error (el patch canvia una sola línia del codi font) en l'aplicació "Mapa de caràcters de Gnome" i que feia que no es pogués navegar correctament per la taula de caràcters.

Ara estic intentant arreglar un altre error en el nautilus (el gestor de fitxers de Gnome) que algú havia iniciat però no acabava d'estar bé. La tinc mig feta, però hi ha una cosa que no m'acaba de funcionar i segurament hauré de connectar-me a l'IRC o enviar un correu sol·licitant ajuda a la llista de distribució de nautilus per veure si l'acabo i envio el patch.

Aquí deixo un screenshot, que això es porta molt :P

Espero que em vagi animant poc a poc a fer més cosetes, tot i que com crec que vaig comentar, la corba d'aprenentatge de projectes tan grans és força brusca.