dilluns, d’octubre 03, 2005

Nou ordinador

L'altre dia vam comprar amb el Gerard un ordinador portàtil per cadascú. A través d'un contactillo amb una empresa, vam aconseguir els portàtils molt bé de preu, després que ens comentessin diferents opcions de les que disposàvem a partir del pressupost que teníem.

Al final, ens vam quedar un Sony VAIO FS285B. Tot i que no té totes les prestacions amb que tothom somia (el Sony VAIO S4XP és una passada), la veritat és que m'agrada molt tant el disseny, com la pantalla (té un molt bon contrast), com la sensació en general... clar que no tenia res per comparar, perque aquest és el meu primer portàtil... però bé, que m'agrada molt.

El portàtil venia preinstal·lat amb Windows XP Home, però m'instal·laré Ubuntu linux. He provat aquesta distribució a un portàtil de la feina i m'ha causat una molt bona impressió, i parlant-ne amb un parell de companys, ells també pensen el mateix.

Tornant al tema del portàtil, deixo un parell de fotografies de mostra. En la segona es pot veure la brillantor de la pantalla, perque m'ha quedat el flash completament reflexat :P